Til medlemmerne ved Møllebakkens Antennelaug

 

Siden onsdag den 26.02.20, da anlægget blev opgraderet, har især internetforsyningen været under stort pres for mange af MA’s kunder.

MA vil gerne forsøge at forklare omstændighederne, der var årsag til de mange nedbrud.

 

Onsdag den 26.02.20, hvor der blev opgraderet, løb Stofa ind i særlig  2 store udfordringer:

  1. Forbindelsen i fiberen fra Odense var ikke som lovet, så Stofa måtte op til flere gange til Århus for at få forprogrammeret det udstyr, som der fordeler tv/internet i byen.
  2. Det nye strømpunkt ved skolen viste sig at være udstyret med 6 amp sikring. Der er 3 nye strømpunkter i byen, som er lavet af Vores Elnet IKKE Stofa. Så da udstyret var på plads, sprang sikringen ved skolen, og man måtte vente til den lokale elektriker fik skiftet sikringen.

Tirsdag den 11.03.20

Da springer sikringen igen ved skolen, og i den forbindelse blev den udskiftet med en 10 amp.

Det var den aften, hvor der var generalforsamling i MA med 8 fremmødte!

Onsdag den 18.03.20

Et defekt kort i det udstyr, som sender, bliver udskiftet. Det får signalet til at gå ned i hele byen fra kl 13.23 til 14.35. En fejl, som MA ingen indflydelse har på.

Torsdag 19.03.20

I dag har man lagt fibertrafikken om på den landsdækkende fiber-infrastruktur. Derudover har der været en landsdækkende kendt fejl på de såkaldte DNS-servere. De såkaldte ping-tider er nu næsten, som de skal være,  og der bliver arbejdet på højtryk for at få rettet op på den udfordring. Up- og Down-load tiderne er nu, hvor de skal være.

Det, som I som medlemmer har oplevet de seneste ca. 3 uger, kunne vi godt have været foruden, men vi kan ikke lave om på fortiden!

Der har den seneste lille uges tid været meget debat på FB om Stofa’s håndtering af hele forløbet.

Særdeles i denne uge, hvor mange jo er hjemme på grund af den Coronakrise, som landet befinder sig i.

MA har også fået omtale på FB, hvor der spørges ind til, hvorfor vi ikke har orienteret medlemmerne. Siden søndag har bestyrelsen sammen med Stofa arbejdet på højtryk,  især de sidste dage, for at finde fejlen/problemet.

 

I den forbindelse vil vi gerne gøre opmærksom på, at Møllebakkens Antennelaug er en selvstændig forening, som på teknik-, internet-  og programudbud kan matche priserne fra f.eks. Dalumgård – Langeskov, Søhus Antennelaug og store foreninger som Århus Antenneforening.

 

Til sidst vil vi gerne opfordre til, at hvis hjælpen, man kan få ved Stofa ikke er nok, så kontakt en fra bestyrelsen: For vi står til rådighed for jer medlemmer!

 

Mvh

Bestyrelsen

Møllebakkens Antennelaug